Детско спортно долнище за момчета и момичета от 9 до 13 години

В наличност
12.90 лв. 10.90 лв.
30316-1

Материал: ---

Последна промяна: 28.11.2019

Модерен и практичен спортен панталон за момчета и момичета. Изработен от мека неватирана памучна материя, със странични джобове, емблема на единият крачол. Талията е с широк ластик и връзки.

Модела е изчистен дизайн и допринася за стила на вашето дете. Лесно се съчетават с различни тениски.

Състав : 95% памук и 5% еластан

- +
Размери на детски дрехи

ТАБЛИЦАТА С РАЗМЕРИТЕ Е ОРИЕНТИРОВЪЧНА

Бебета от 0 до 30 месеца

МЕСЕЦИ0136912182430
ВИСОЧИНА505662687480869298


Деца от 2 до 8 години

ГОДИНИ2 - 33 - 44 - 55 - 66 - 77 - 8
ВИСОЧИНА98104110116122128


Момичета и момчета от 8 до 14 години

ГОДИНИ8 - 99 - 1010 - 1111 - 1213 - 14
ВИСОЧИНА134140146152164

ДОСТАВКА

1. След като в магазина постъпи поръчка от Потребител, до 24 часа консултант на електронния магазин се свързва с него , за да бъде потвърдена поръчката и да бъдат уточнени подробностите по доставката,единствено ако поръчката е направена в петък след 14.00 ще се свържем с вас в понеделник, първият работен ден.

2. Доставка се прави след потвърждение по телефон от страна на клиента. Ако клиента е посочил директно доставка до офис на спиди или еконт директно се изпраща към съответният офис

3. АКО ЖЕЛАЕТЕ ОФИС НА КУРИЕРСКА СЛУЖБА НА МЯСТОТО НА АДРЕСА ОПИШЕТЕ ЧЕ Е ОФИС И КОЙ ТОЧНО. Доставки не се извършват в Неделя и в официалните празници.

- Обикновена доставка - в срок от 2 до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

4. Продавачите-консултанти в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма “СПИДИ"-до адрес на поличателя или до техен офис и фирма "ЕКОНТ"-само до офис , като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „СПИДИ“ а с "ЕКОНТ"само до офис в съответния град.

5.1 МОЛЯ КОГАТО ДОСТАВКАТА Е ДО АДРЕС КУРИЕРИТЕ НЕ ЧАКАТ ЗА ТЕСТ, МОЖЕТЕ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПРАТКАТА И АКО ИМА ПРОБЛЕМ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЗА ВРЪЩАНЕ И СМЯНА.

6. Цените за доставка са:

 - доставка за цялата страна включително и за гр. София до адрес- 4,90 лв.НА АДРЕС ПРАТКИТЕ НЯМАТ ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

-  доставка до офис на еконт е ПРИБЛИЗИТЕЛНО около 4.99 тя варира според тарифата на еконт.Цените на Еконт от 15.05.2019 са променени-вече се включва и ДДС на услугата

 

7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис  да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 
 ПЛАЩАНЕ

1.1. Заплащането на поръчаната стока се извършва с  „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;

 

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Моля, прочетете внимателно настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ за продажба на стоки чрез използване на интернет страницaтa на  ОЛС.БГ, преди да извършите покупка на стока.

Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте нашия Уебсайт. Ако продължите да използвате Уебсайта, ще се счита, че Вие сте приели тези ОБЩИ УСЛОВИЯ на ползване. Чрез тях се уреждат взаимоотношенията между ОЛС.БГ и потребителите (клиентите), които  използват онлайн магазин www.ols.bg за покупка на стоки. С натискането на линк, банер, активен бутон или картинка на сайта www.ols.bg, потребителят заявява, че е запознат с Общите условия за ползване на сайта. Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ са съобразени с изискванията на Закона за защита на потребителите (ЗЗП), както и с другите нормативни актове, действащи на територията на  Република България.

Сделките за доставка на артикули, сключени чрез или в резултат от Вашите посещения на нашия Уебсайт, се уреждат от нашите Условия за доставка. Преди да завършите Вашата поръчка, Вие ще бъдете изрично помолени да се запознаете с нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ и съответно да ги приемете.

 

I. ДAHHИ ЗA ОПЕРАТОРА 

1.   ОЛС.БГ  ЕООД с ЕИК:204594659 представляванo от Станимир Стоянов и със седалище и адрес на управление: България, гр. София, ж.к. Разсадника Бл.30 Вх.Д

 

II. ОБЩО ОПИСАНИЕ  

2. ОЛС.БГ предлага на своите ПОТРЕБИТЕЛИ възможност за извършване на онлайн закупуване на стоки от нашия онлайн магазин. За целта ние предоставяме на нашите клиенти богат избор на търговски марки с подробни описания и снимков материал, както и възможността да закупите бързо, удобно и лесно харесаните от Вас стоки, които ще бъдат доставени до избран от Вас адрес.

 

III. ЦЕНИ

3. Всички цени са в български лева и с включен ДДС. Цените посочени на сайта, не включват опаковане и транспортиране до адреса на клиента/офис на куриерската фирма. В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, ПОТРЕБИТЕЛЯТ (клиентът) следва да заплати всички митнически и др. такси, когато те са дължими и свързани с износа. 

 

IV. РЕГИСТРАЦИЯ

4. Можете да пазарувате на сайта ни като „Гост” или като „Регистриран потребител”. Регистрирайки акаунт, посредством използването на e-mail, ще си спестите въвеждането на име, телефон и адрес всеки път, когато пазарувате, ще имате достъп до история на вашите поръчки и освен това ще получавате допълнителни привилегии, като това да научавате първи за нашите специални оферти и отстъпки. 

5. При попълване на електронната форма за регистрация е необходимо ПОТРЕБИТЕЛЯT да предостави пълни и верни данни относно самоличността, като полетата отбелязани със звездичка са задължителни за да се завърши регистрацията.

6. В случай, че при попълване на електронната форма за регистрация ПОТРЕБИТЕЛЯT предостави неверни данни, OLS.BG има право да анулира без предизвестие поддържането на регистрацията на ПОТРЕБИТЕЛЯ и достъпа до клиентския му профил.

7. След като вече сте регистрирани, може да променяте своите данни в секция "Моят профил". Aдрес за доставка може да промените от там или в момента на поръчка в панел "Вашата кошница".

8.  Приема се, че посочения от клиента e-mail при регистрацията му е актуален и се проверява редовно. Чрез изпращане на информация към него се счита, че клиента е официално информиран съссъдържанието й.

 

V. ПОКУПКА НА АРТИКУЛ

9.  Артикулите, които ПОТРЕБИТЕЛЯТ има намерение да купи следва да бъдат добавени от него в неговата „Кошница”. Добавянето на артикул в „Кошницата” става първо чрез избор на желания от него цвят и размер, след което трябва да се натисте бутона „ДОБАВИ В КОШНИЦАТА”.

10. За да прегледа артикулите добавени в  „Кошницата” си ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да натисне бутона  „КОШНИЦАТА”, който се намира в горния десен ъгъл на сайта.

11. Заявката за покупка на избраните артикули се извършва след като сте влезнал във Вашата потребителска кошница чрез бутона в горния десен ъгъл и след това натиснете бутона „ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА”, който се намира в долния десен ъгъл на кошницата. След това, ако сте регистриран потребител, ще се отвори форма в няколко стъпки, където трябва да потвърдите вече въведеният от Вас адрес за доставка, да изберете типа на доставка (ИКОНОМИЧНА или ЕКСПРЕСНА), да изберете начина по който желаете да заплатите, да поставите отметка в квадратчето, че сте се запознал с Общите условия и че ги приемате и накрая да натиснете бутона „ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА”. Преминаването към всеки следващ раздел от заявката се извършва чрез натискане на бутона „ПРОДЪЛЖИ”.

12. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ желае да закупи избраните от него артикули без регистрация, трябва да натисне бутона „ПОРЪЧАЙ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ ” и ще се отвори форма в няколко стъпки, където трябва въведете  - име, телефонен номер, адрес за доставка, да изберете типа на доставка (ИКОНОМИЧНА или ЕКСПРЕСНА), да изберете начина по който желаете да заплатите, да поставите отметка в квадратчето, че сте се запознал с Общите условия и че ги приемате и накрая да натиснете бутона „ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА”. Преминаването към всеки следващ раздел от заявката се извършва чрез натискане на бутона „ПРОДЪЛЖИ”.

13. В заявката автоматично се описват вида, количеството и точната крайна цена (с включено ДДС) на стоките, съобразно съдържанието на „Кошницата” на ПОТРЕБИТЕЛЯ, което той е въвел по-рано.

14.  В срок от 1 работен ден от получаване на заявката за покупка, ПОТРЕБИТЕЛЯ ще получи e-mail, с който ще се  потвърди получаването на зявката, или ще се уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯ, че поръчаният от него артикул е с изчерпана  наличност. 

 

VI. НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

15. Заплащането на цената на поръчана стока се извършва с наложен платеж – в момента на доставката,  сумата се предава на служителя на куриерската фирма.

 

VII. ЛИЧНИ ДАННИ

16.  OLS.BG гарантира на своите Потребители, че събраната от тях информация,  ще се използва единствено за целите, предвидени в настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Търговеца защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. Разкриване на тази информация е възможно единствено в случаите, когато тя е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на  нормативно установения ред.

17.  С приемането на настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите свързани с  покупко-продажба на представените в онлайн  магазина артикули.

18.  С регистрацията си в OLS.BG, потребителят разрешава в потребителския му профил в  OLS.BG, Facebook или където и да било другаде във виртуалното пространство, или на обявения от него e-mail адрес, да му бъдат изпращани лични, рекламни или други търговски съобщения от OLS.BG.

 

 

VIII. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

19.  OLS.BG си запазва правото да променя или допълва настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ едностранно, без да уведомява за това потребителите.

 

IX. ТЕРМИНОЛОГИЯ

20.  Под ПОТРЕБИТЕЛ / КЛИЕНТ се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата www.ols.bg на своя компютър или мобилно устройство.

21.  Под ПОРЪЧКА се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на доставка и заплащане на стоката от клиента/потребителя.

X. ОТКАЗ ОТ ЗАКУПЕНА СТОКА

22. Потребителят може да използва правото си за отказ от закупена стока.  

23.Допълнителна потребителска информация за процедурата по отказ от поръчка и връщане на стоки вижте на www.ols.bg , секция, Рекламация и връщане.

 

 

 
Откажи

Напишете мнение:

1
2
3
4
5
Видимо само за администратор